Blokknyomtatók

 

VENDÉGEM Vendéglátás és a VENDÉGEM Attrakció szoftverekhez

 

A VENDÉGEM Vendéglátás és a VENDÉGEM Attrakció szoftverek nyomtatás funkcióval is rendelkeznek. A VENDÉGEM Vendéglátás esetén rendelésösszesítőt és konyhai slip-et, míg a VENDÉGEM Attrakció esetében belépőjegyet lehet nyomtani USB porton csatlakoztatott blokknyomtatóra. A felhasználók támogatása érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség a hazai nagykereskedelmekkel együttműködve összeállított egy listát azokról a nyomtatókról, amelyek kompatibilisek a VENDÉGEM Vendéglátás és VENDÉGEM Attrakció szoftverekkel.

A VENDÉGEM szoftver az alábbi operációs rendszerrel működő eszközökön használható:

  • Android 10 és újabb
  • Windows 10, Windows 11

Amennyiben a VENDÉGEM szoftvert Windows operációs rendszerben használja, szüksége lesz a VENDÉGEM nyomtatási szolgáltatás telepítésére, hogy a szoftver felismerje és kommunikálni tudjon a nyomtatóval. Ennek részletes leírását és az ehhez tartozó telepítő fájlt itt találja meg: VENDÉGEM Vendéglátás Segédletek és VENDÉGEM Attrakció Segédletek.

Az alábbi felsorolásban találhatók azok a nyomtatók, amelyek az MTÜ által lebonyolított megfelelőségi tesztet sikeresen teljesítették (a lista folyamatosan bővül).

Blokknyomtató típusa
Bixolon SRP-350 II
Bixolon SRP-350 III
Bixolon SRP-350PLUS
Bixolon SRP-350PLUS II
Bixolon SRP-350PLUS III
Bixolon SRP-B300 ESK
Epson TM-T20/III